Filmen met een Drone.

filmclub
Datum: donderdag 11 juni 2020 19:00 - 22:00

Locatie: Witheggerweg, 6361 Nuth (Beekdaelen)  |  Plaats: Nuth

Beste filmliefhebbers de videoclub Brunssum organiseert op donderdag 11 juni filmen met drone op het hobby vliegveld thermik 58, Witheggerweg ( terstraten ) gemeente Nuth (Beekdaelen) om 19 uur misschien is dit ook wel interessant voor jullie om eens een te kijkje te komen nemen wat je zoal met een droon kan doen dus jullie zijn van harte welkom!

Wat houd het in!
We willen proberen om wat meer uit de drone te halen dus niet alleen documentaire maar het ook gebruiken om er onze speelfilms mee te maken we zijn nog in ons kinderschoenen maar worden bij gestaan door Dion Huiberts documentaire, promotie filmer met de drone, en Lou Kruisbergen filmer van documentaire en speelfilms is ook aanwezig .
We beginnen meteen met de praktijk daar het rond 20 uur al donker begint te worden houden we de theorie daarna waar jullie ook vragen kunnen stellen.

We zouden het op prijs stellen als je van tevoren even aanmeld zodat Christien voor drankje en hapje kan zorgen en zou ook handig zijn als je zelf een klap stoeltje meeneemt. We hopen dat het weer meespeelt anders moeten we het een week uitstellen. We verheugen ons op jullie komst. Groetjes filmclub Brunssum
Aanmelden op of bel,sms Christien den boer 0625510356

Witheggerweg, 6361 Nuth