coronavirus

Na overleg met de voorzitter hebben we als bestuur het besluit genomen om de clubavonden tot nader order (= regels van de overheid) af te lassen. We zijn gedwongen dit besluit te nemen na de nieuwe regels voor sociaal verkeer die vandaag zijn afgekondigd. Bovendien waren er al enige clubleden die te kennen gegeven hadden dat zij zich op clubavonden ongemakkelijk voelden. Het is geen leuk besluit, maar we horen ons aan te passen aan de genomen besluiten. We hopen dat de ontwikkelingen met corona zo snel mogelijk een positieve wending krijgen en we elkaar als vanouds weer kunnen treffen.

Groet en blijf gezond,

Logo Filmclub kl

Op donderdagavond 10 september starten wij onze filmclub weer. Op gepaste wijzen en rekening houdende met de huidige corona regels.

Zie verder onze agenda.